הכי טבעי שיש: 5 רעיונות למיצים ולשייקים טבעיים שתוכלו להכין בבית

בשנים האחרונות ניתן להבחין במגמה שבמסגרתה יותר ויותר ישראלים מעדיפים להכין שייקים בבית, מתוך הבנה כי מדובר בהזדמנות מעולה גם לנצל את הרכיבים המעולים המצויים בתוך פירות וירקות, אבל גם בשל האפשרות לקבל מנה של חלבון, סידן, ברזל כמו גם ויטמינים, באמצעות מסחטה איכותית. אם אתם מחפשים רעיונות לשייק טבעי, הגעתם בדיוק למקום הנכון. להלן חמישה רעיונות לשייק או מיץ שאותו אפשר להכין בבית, ובקלות. מוכנים? בואו נתחיל!

שייק ירוק

שייק ירוק הוא דרך טעימה ובריאה להתחיל את היום. שייק ירוק, העשיר בחומרים מזינים, יכול להעניק לכם בוסט של אנרגיה, רגע לפני שמתחילים יום עבודה או יוצאים לאימון. כדי להכין שייק ירוק, תוכלו להשתמש בירקות ופירות שיש לכם כבר בבית, כמו למשל מלפפון, פטרוזיליה, בננה, תמר, תרד ועוד. רצוי להשתמש במסחטה בשביל למצות את הרכיבים, כאשר באתר הזה תוכלו לרכוש מסחטות מיצים איכותיות שיקצרו את זמן העבודה, במשלוח מהיר עד הבית.

שייק בננה מלון תמר

שייק טבעי ובעל טעמים מתוקים שאותו אתם יכולים להכין בקלות בבית כולל שלושה מרכיבים בלבד – בנה, מלון ותמרים. בשביל לשדרג את הטעמים ולהפוך את השייק הזה לחגיגה של טעמים, אפשר להוסיף גם שוקולד איכותי כמו למשל שוקולד מריר, ובכך להכין שייק שיכול להתאים לא רק בעבור המבוגרים, אלא גם בעבור ילדים שיכולים להכין ביחד איתכם את השייק באמצעות מסחטה.

מיץ אדום

מיץ המבוסס על סלק, רימונים, גזר ותפוח הוא מיץ נהדר ואהוב במיוחד, ולא בכדי. מדובר במיץ עשיר בחומרים מזינים, כאשר לצורך הכנת המתכון נדרש להכין מראש סלק אחד, 2 תפוחי עץ ירוקים או אדומים, כוס של זרעי רימונים, שישה גזרים וכן גרידת לימון. מכניסים את כל החומרים לתוך המסחטה, ולאחר שנוצר מיץ אחיד, אפשר לקשט באמצעות רימונים, ולהגיש.

 

 

שייק טרופי

האווירה הקריבית יכולה להתרחש גם אצלכם בבית, וזאת באמצעות הכנה של שייק טרופי. לצורך הכנת המתכון תזדקקו לפירות כמו למשל אננס, מנגו, פפאיה, דבש, פינה קולדה וכן דבש. ברחבי הרשת תוכלו למצוא שפע של מתכונים לשייק טרופי מושלם שאותו אפשר להכין על בסיס של מים, יוגורט או חלב קוקוס שהפך לאחד מחומרי הגלם האהובים ביותר, ואותו ניתן להשיג ברשתות השיווק.

מיץ מנגו

המנגו הוא אחד מהפירות האהובים ביותר, והתוצרת המקומית שיש כאן בישראל מהווה הזדמנות מעולה ליצירה של מיץ טעים, בחמש דקות של עבודה. כל מה שצריך לעשות הוא לחתוך פלחי מנגו לרבעים, להוסיף אפרסק או מלון ולאחר מכן להכניס את כל המצרים לתוך המסחטה. אם אתם רוצים לשדרג את המיץ הזה, אפשר להוסיף גם קוביות קרח מרוסקות, מה שיכול להתאים באופן מושלם למיץ טבעי לימי הקיץ הלוהטים.

לסיכום

הכנה של שייק או מיץ טבעי בבית הפכה לקלה ופשוטה יותר מאי פעם, וזאת בזכות שילוב של מסחטת מיצים איכותית שגם מקצרת את הזמן העבודה וגם מאפשרת לסחוט את חומרי הגלם באופן יעיל, מבלי לאבד את הרכיבים הבריאותיים. על כן, זה הזמן לעבור על הסקירה אותה הצגנו לכם כאן, ובכך לנצל את הזמן הפנוי לטובת הכנה של שייק משובח, רגע לפני יציאה ליום עבודה או כפינוק לכל בני המשפחה.

המידע באתר הוא לא חוות דעת רפואית או המלצה רפואית מכל סוג שהוא, כדי לקבל את הטיפול המדויק לצורך הטיפול בבעיה יש לפנות לרופא ו/או למומחה בלבד.

מאמרים אחרונים

איך הישראלים אוכלים?

נגישות