איך נכין ארוחת על האש שתדהים את כולם?

רוצים להכין ארוחת על האש שתדהים את כולם? הגעתם למקום הנכון. במאמר הבא נציג בפניכם את כל הטיפים להכנת ארוחת על האש מושלמת שתשאיר את האורחים שלכם פעורי פה.

בחרו בשר איכותי

הפרמטר הראשון שאתם צריכים להקפיד עליו הוא רכישת בשר איכותי וטוב. בשר כזה תוכלו לרכוש בקצבייה באזור השרון, אנחנו מתכוונים לבשר טרי מנתחים איכותיים של בקר שגדל בתנאים אופטימליים במיוחד. ככל שהנתח יהיה איכותי יותר, כך האורחים שלכם ירגישו שהשקעתם בהם והארוחה תהיה להם הרבה יותר טעימה. בקצביות הללו תוכלו למצוא בשר איכותי וכמובן להתייעץ עם הקצבים המקצועיים שם שיוכלו להמליץ לכם איזה בשר כדאי לקחת.

אז איזה בשר כדאי להגיש בעל האש? האמת היא שיש לכם לא מעט אופציות. בין השאר אנחנו ממליצים על אנטריקוט בורגר, כבד אווז פרוס, נקניקיות מיני מרגז, סטייק אנטריקוט, סטייק סינטה, שיפודי פרגית מתובלים, שיש קבב 600 גרם, שיפודי שקדי עגל ועוד. האמת היא שזה לא משנה מה תזרקו על הגריל, אם יש לכם את הידיים להכנת על האש הכל ייצא לכם טעים.

קנו רטבים מיוחדים

זה לא משנה כמה הבשר שלכם יהיה איכותי, אם לא תשקיעו ברטבים זה פשוט לא יהיה זה ומשהו ירגיש חסר. קנו רטבים מיוחדים, אנחנו מתכוונים בין השאר לרוטב ברביקיו, צ׳ילי מתוק, צ׳ילי חריף ועוד מגוון רחב של רטבים שווים. את הרטבים תוכלו למרוח על הבשר לפני שאתם זורקים אותו על הגריל, תוכלו כמובן גם להגיש אותם בצד בנפרד וכל אורח יטבול את נתח הבשר שלו ברוטב האהוב עליו.

שפדו ירקות

אם אתם ממש רוצים להפוך את העל האש שלכם למיוחד ממש, אנחנו ממליצים לכם ליישם את הטיפ הבא, שפדו ירקות וזרקו אותם על הגריל. תוכלו לשפד בצל, עגבנייה, פלפל חריף, קישוא, בטטה ועוד מגוון רחב של ירקות טריים שעל האש הופכים פשוט למעדן. אגב, הטיפ הזה יעיל במיוחד עבור מי מכם שיש לו אורחים צמחוניים והם לא יכולים ליהנות מהבשר שאתם מכינים, לפחות הם גם יוכלו לקחת חלק בחגיגה.

איך נכין ארוחת על האש שתדהים את כולם?

השקיעו בתבלינים

בסופו של דבר הסוד שטמון מאחורי כל ארוחת על האש מושלמת הוא התבלינים. התבלינים הם אלה שנותנים את הטאץ׳ הסופי לבשר שלכם וככל שתשקיעו בהם, כך הבשר ייצא פשוט טעים יותר. כיון יש מגוון רחב של תבלינים שמכילים את כל המרכיבים שאתם רוצים בבשר שלכם, תוכלו למצוא אותם תחת השם תבלין לעל האש.

אם לא בא לכם לרכוש תבלין מוכן אתם יכולים להכין תבלין בעצמכם, תבלין שיכיל מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום ועוד. פזרו את התבלינים בנדיבות, זה יעניק לבשר שלכם טעם עשיר והאורחים שלכם ילקקו את האצבעות.

השקיעו במוזיקה טובה

אין ארוחת על האש טובה בלי מוזיקה טובה, פה בדיוק נכנסת לתמונה תחנת רדיו ישראלית שמשמיעה שירים מעולים, תחנת גלי ישראל. בגלי ישראל תוכלו למצוא את כל תחנות הרדיו הישראליות במקום אחד מבלי להתאמץ ולהשמיע מוזיקה טובה הן במהלך הכנת הארוחה והן בארוחה עצמה. עם המוזיקה הטובה מומלץ לשלב כמובן גם יין טוב והדרך לארוחה המושלמת מפה היא קצרה ביותר.

לסיכום

אם אתם רוצים להכין ארוחת על האש שתדהים אתכם ואת האורחים שלכם, אנחנו ממליצים לכם להשקיע כמובן בבשר טוב ולא פחות חשוב מזה, מוזיקה טובה שתרים את האווירה ותהפוך את הארוחה ללא פחות ממושלמת.

מאמרים אחרונים

איך הישראלים אוכלים?

נגישות